Zoek & vind!

RTC Midden-Brabant richt zich op het behoud van personeel, de instroom van leerkrachten (starters, herintreders en zij-instromers) en het stimuleren van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in het primair onderwijs. Dat doen we op verschillende manieren:

Onze vacaturebank

Op zoek naar een leerkracht voor groep 7, een onderwijsassistent, directeur of conciërge? Aangesloten schoolbesturen plaatsen eenvoudig en snel al hun openstaande vacatures op de site van RTC Midden-Brabant. Werkzoekenden krijgen hierdoor op één pagina een totaalbeeld van alle onderwijsvacatures in onze regio.

Onze vervangingspool

Bij plotselinge ziekte, zwangerschapsverlof of andere absentiereden is het fijn om te vertrouwen op goede vervanging. RTC Midden-Brabant beschikt over een vervangingspool en draagt zorg voor bemiddeling, planning en matching van geschikte vervangers op vervangingsaanvragen vanuit scholen. Daarnaast zorgt RTC Midden-Brabant, en ook de schoolbesturen zelf, voor de werving- en selectie van nieuwe vervangingspool medewerkers.

Ben jij leerkracht of onderwijsondersteuner en wil jij deelnemen aan de vervangingspool? Meld je aan via deze link. Vergeet niet om je cv, diploma’s, VOG (indien beschikbaar) en een ingevuld formulier arbeidsverleden met de mail mee te sturen.

De ontwikkelacademie

Goed onderwijs start met enthousiaste, leergierige en betrokken leerkrachten. Mensen die staan voor een leven lang leren. Daarom is er in de regio Midden-Brabant ‘De Ontwikkelacademie’. Opgezet voor en door mensen uit het onderwijs en de kinderopvang. De academie heeft een rijk aanbod van opleidingen en daarnaast inspiratie-, werk- en scholingssessies om jouw kijk op het onderwijs te verrijken.