Vervangingspool van RTC Midden-Brabant

RTC Midden-Brabant beschikt over een eigen vervangingspool. Deze vervangingspool bestaat uit drie lagen:

Bestuursschil (Gele schil)
Elk bestuur heeft een eigen vaste schil. Medewerkers uit deze vaste bestuursschil zijn in dienst bij het bestuur en worden alleen ingezet bij het bestuur waarbij ze in dienst zijn.

RTC-schil (Rode schil)
Medewerkers uit deze gezamenlijke, vaste, RTC-schil, zijn in dienst bij het bestuur en kunnen worden ingezet bij alle deelnemende besturen.

Flexibele schil (Groene schil)
Deze flexibele schil, ook wel flexpool genoemd, is gevuld met (jonge) talentvolle leerkrachten, zij-instromers, herintreders en parttimers van verschillende besturen. Medewerkers in deze flexpool zijn flexibel binnen de besturen inzetbaar en worden tijdelijk in dienst genomen voor de duur van de vervanging.

Aanmelden voor de flexibele schil
Ben jij leerkracht, onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner en wil jij je aansluiten bij onze flexpool? Dat kan! Meld je aan bij Aline van Stiphout, via deze link. Vergeet niet om je cv, diploma’s, VOG (indien beschikbaar) en een ingevuld formulier arbeidsverleden mee te sturen.

Flexcenter Midden-Brabant
Goede, tijdige en deskundige vervanging van zieke en/of afwezige leerkrachten draagt bij aan de kwaliteit en de continuïteit van het onderwijs. Daarom werkt RTC Midden-Brabant met ‘De VervangingsManager’ van Driessen HRM. In dit softwaresysteem vragen schooldirecteuren eenvoudig een vervanger aan. Vervangers kunnen in het systeem hun beschikbaarheid doorgeven. Driessen HRM plant en matcht (onder de naam ‘Flexcenter Midden-Brabant) de vervangers voor RTC Midden-Brabant en verwerkt de vervangingsaanvragen. Dankzij de VervangingsManager is vervanging 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en digitaal geregeld.

Zoek je vervanging?
Ga dan naar de site van Driessen HRM VervangingsManager Het Flexcenter Midden-Brabant van Driessen HRM is ook bereikbaar per e-mail en telefonisch: 0492-506633:
Maandag t/m donderdag van 7.00 tot 19.30
Vrijdag van 7.00 tot 17.00
Zondag van 17.00 tot 19.30

Vervangingdsdienst Vervangingsdienst