Vervangingsdienst

De VervangingsManager is het softwaresysteem waar Flexcenter Midden Brabant mee werkt. Schooldirecteuren kunnen in de VervangingsManager vervangingsaanvragen indienen. Vervangers kunnen hun beschikbaarheid doorgeven

Met ingang van 1 juli 2016 geeft Driessen HRM invulling aan de centrale vervangingsdienst voor de onderwijsbesturen die samenwerken binnen het regionaal transfercentrum Midden Brabant, onder de naam Flexcenter Midden Brabant.

Wat doet Flexcenter Midden Brabant?
Flexcenter Midden Brabant draagt als centrale vervangingsdienst voor de scholen in de regio midden Brabant bij aan de continuïteit en de kwaliteit van het onderwijs. Bij behoefte aan een vervangende leerkracht of onderwijsassistent, bijvoorbeeld bij plotselinge ziekte van een medewerker of zwangerschapsverlof, draagt Flexcenter Midden Brabant zorg voor de bemiddeling van een geschikte vervanger. Naast de planning en matching van vervangers op vervangingsaanvragen vanuit de scholen, zorgt het Flexcenter ook voor de werving- en selectie van nieuwe vervangers.

Alle activiteiten van Flexcenter Midden Brabant worden uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor van Driessen HRM in Helmond, waarbij een ruime bezetting en bereikbaarheid verzekerd is.

Bij de uitvoering van de vervangingsactiviteiten maakt Flexcenter Midden Brabant gebruik van de vervangingssoftwaretool van Driessen HRM, genaamd de VervangingsManager. Via de VervangingsManager kunnen schooldirecteuren aanvragen doen voor een vervanger en kunnen vervangers hun beschikbaarheid kenbaar maken in hun persoonlijke agenda. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vervanging van leraren eenvoudig digitaal geregeld.

Werken als vervanger?
Ben je leerkracht, onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner en wil je je inschrijven via RTC Midden Brabant stuur dan een mail naar: aline.vanstiphout@rtcmiddenbrabant.nl

Om de inschrijving compleet te maken zijn de volgende documenten vereist: CV, diploma's, VOG (indien beschikbaar) en ingevuld formulier arbeidsverleden. Het formulier arbeidsverleden kunt u hier downloaden.

Vervangingdsdienst Vervangingsdienst

De VervangingsManager van Driessen HRM helpt besturen en scholen om vervangingen van leerkrachten op een snelle en eenvoudige manier te verzorgen.

Telefonisch bereikbaar
Naast de digitale weg is Flexcenter Midden Brabant ook telefonisch bereikbaar op
0492 – 50 66 33
Maandag t/m donderdag
07.00 tot 19.30 uur
Vrijdag
07.00 tot 17:00 uur
Zondag
17.00 tot 19.30 uur.

Contactgegevens Flexcenter Midden Brabant
Flexcenter Midden Brabant
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond

Tel: 0492 – 50 66 33
E-mail: flexcenter-middenbrabant@driessen.nl